Guidede turer med elektrisk terrengsykkelOffroad E-bike Adventure tilbyr guidede turer ut i marka som omkranser Oslo. Med sin unike posisjon som hovedstad og tilgang til alt, består likevel Oslo mest av skog, og Oslomarka har totalt 4000 km med sti og løyper som er tilgjengelig for ferdsel. Dette gjør det til et eldorado for sykling, og på en fulldempet, elektrisk terrengsykkel blir det en sykkel- og naturopplevelser utenom det vanlige.


 

Info


- Alle turer gjennomføres som private turer, minimium 2 personer

- All turene starter og slutter på vårt butikk: Offroad E-bike AS, Myrerskogenveien 54a.

- 20 min med offentlig transport fra sentrum. Gratis parkering for bil.

- Pris per person: 1490,- NOK (inkluderer guide, e-bike, hjelm og sykkelforsikring)


Waterfall1
Rallarvegen
sandergaard
Grusvei1
Sindre
Grussyklister

Oslomarka Tour


En guidet tur på elektrisk terrengsykkel i Oslomarka. Vi har laget kanskje Oslos fineste sykkeltur som går på grusveier og hvor vi får se fosser, innsjøer, storslåtte utsikter, markakafeer og hemmelige plasser i skogen selv de lokale ikke vet om. Med våre fulldempete elektriske terrengsykler er det en fryd å sykle, oppover som nedover.


Vi starter fra vår base på Langsetløkka og sykler rundt Maridalsvannet og oppover til Skjærsjøen og Ullevålsæter Sportstue, Derfra til Tryvann og Forgnseteren, ned til Sogsvann, og over til Frysa hvor vi følger Akerselva opp og tilbake. En full rundtur av Oslomarka. Turen tar ca 2,5 timer.

Paasti1
paasti2
Brua-connecter2
lilloteknisk
Nicogkallesti1


Trail Tour Lillomarka


Skogen som omringer Oslo har et enormt nettverk av stier, og det er tilrettelagt for stisykling i stor skala. Med elektriske terrengsykler åpner deg seg en uendelig muligheter for noen episke turer, og det er først ute på stien og variert terreng du får virkelig oppleve hva en slik sykkel er er god for. Lillomarka og skogen rundt er det naturlige alternativet for enkle og morsomme stier, og har alternativer for alle. Dette er en tur du vil bare nyte, og ikke se på kart etter veien ut. Vår lokale stisykkelguide vet hvilken sti du skal ta.


Vi vil tilpasse turen etter forhold og vær. Turen tar ca 2,5 timer. Stisykling krever litt fysiske forutsetinger og balanse, og det er en fordel å være vant til å sykle. Nybegynner eller ekspert, vi tilpasser alltid turene etter ferdigheter.


DHp1
wallride
dhsving
DPlangset2
Nedbakke2


Downhill Tour


Vil du føle aderenalinet pumpe litt ekstra? Oslomarka har noen skjulte partier med downhill-muligheter, både konstruerte og naturlige. En fulldempet elektrisk terrengsykkel er laget for denne typen bruk, og ingen heis er nødvendig for å komme deg til toppen igjen. Denne turen byr på en god del traversering, men vil virkelig gi deg et bredt glis hvis der er opp for det. Vår lokale guide vil ta deg med og vise hvor du finner perlene.


 Vi legger opp en tur på naturlige nedoverstier i Lillomarka og Normarka, travesering over til de konstuerte downhill-løypene på Tryvann med pause og lading, hvor vi så sykler enkel flytsti på vei hjem. Turen tar ca 3 timer. Nivå: fra viderekommen og oppover.

En av våre sykkelguider vil møte deg når du kommer, sette opp sykkelen for deg og ditt bruk, samt vise deg hvordan du bruker den. Våre guider har bodd og syklet på stiene i Oslo i lang tid, og vet hvor det er bra å sykle, og vil sørge for at du er trygg på stien.